zomerstage Flanders Coast Lifesaving Team 2017

Voor de derde keer reeds organiseert Flanders Coast Lifesaving Team een zomerstage open water. Deze gaat door op de stranden van de surfclub De Kwinte te Westende (Middelkerke), Koning Ridderdijk. De stage wordt dit jaar iets vroeger in augustus georganiseerd, in functie van de Europese Kampioenschappen die doorgaan van 2 tot en met 10 september te Oostende.

De stage staat open voor iedereen die is aangesloten bij een Reddingssport federatie, vanaf de leeftijd van 14 jaar. Er wordt tweemaal per dag getraind (om 9:00 uur ‘s morgens en om 18 uur ‘s avonds). Zo is er voldoende rust tussen de twee trainingen en kunnen diegenen die er een zomerjob op na houden, ‘s avonds aansluiten. Iedere atleet dient over eigen materiaal te beschikken of dat van zijn club kunnen gebruiken. Onze organisatie stalt het materiaal elke avond op een veilige locatie.

De stage kost 130 EURO. Flanders Coast Lifesaving Team voorziet niet in logement. Zo kan iedereen naar eigen budget of voorkeur zijn logement kiezen.

Hoofdtrainer wordt dit jaar de Nederlander Rik op het Veld. Rik was al een paar keer te gast te Westende om ons te laten delen in zijn rijke ervaring. Hij leefde, werkte en trainde een paar jaar in Australië en nam er uiteraard met succes deel aan de competities Lifesaving. Hij kwam uit voor BMD Northcliffe SLSC, de club van de illustere Shannon Eckstein. Rik is één van de weinige europeanen die in de Coolangatta Gold de finish haalde op de volle afstand. Wie zijn palmares eens nader wil bekijken : http://sappie-surf.com/atleet/over-mij.html

Naargelang het aantal inschrijvingen zullen andere gasttrainers hem bijstaan.

flyer uitnodiging + inschrijvingsformulier

Voor al uw vragen of nadere info kunt u terecht bij Stef Feys : stef@lifesaving.be of 0032 475 34 23 36

Comments are closed.