Flanders Coast Lifesaving Team wint voor de derde maal op rij de Zwem estafette Nieuwpoort.

Flanders Coast Lifesaving Team nam op 26 november 2016 voor de derde keer op rij deel aan de zwemestafette te Nieuwpoort.  Ze scoorden een echte hattrick, om het in voetbaltermen uit te drukken, door voor de derde maal op rij te winnen.  Namen deel aan de wedstrijd : Michael Ghyselbrecht als ouderdomsdeken, Maarten Veys, Sammy Feys, Lauren Vansieleghem (enige dame in de ploeg) , Pascal Crabbeels, Tom Bellefroid, Tristan Hoste en Kevin Verherstraeten.  Ze legden in 25 minuten liefst 2655 meter af.  Dikke Proficiat jongens en meisje !  Ze werden in de bloemetjes gezet door Schepenen van stad Nieuwpoort Bert Gunst (Toerisme), Frans Lefevre (OCMW-voorzitter) en Rik Lips (Sport).

Met hun prestatie haalden ze zelfs de Achterkrant van De Krant van West-Vlaanderen !

 

Comments are closed.